4 september 2008

Min sommar del2

Hej nu gör jag äntligen ett nytt försök med fortsättningen på min sommar historia, efter några misslyckade försök. Men jag kan börja med slutet och säga till alla som inte redan vet: att skolan började för ett par veckor sedan. Suck och stön! Jag vill inte börja skolan, men vad hade jag för val?
Men nu så tycker jag att vi kan börja med mitten, vill säga där jag slutade förra gången.


När jag kommit hem från husbilsresan (är det någon som vet vad husbil heter på engelska? Caravancar?) var jag inte hemma många dagar innan "tåget" till Hogwarts summercamp avgick. Det röda abonerde "tåget" med fyra hjul avgick från en trevlig liten scoutstuga vid namn Holken.

Tyvärr kunde vi inte vistas på Hogwarts eftersom Han som inte får nämnas vid namn tagit över fastlandet, istället trollade vi oss till en ö i svenska skärgården för att försöka förinta Voldermort.

Genom att samla olika magiska pusselbitar i våra olika elevhem (jag var som ni säkert förstår i Gryffindor) byggde vi en amulett som skulle hjälpa oss med att förinta honom.

Bilder säger mer än ord så ni får själva lista ut vad som händer på bilderna, men jag kan berätta lite om några och accoiera till några andra trevliga händelser.

Den första bilden är min sov och matsal och om ni har tur kan ni kanske hitta Dumbeldore på bild två. Han har långt vitt slägg vilket han intehade hela lägret, det åkte nämligen av de varmare dagarna.
Vi prövade också att elda diverse saker vilket ni kan se på bild sex och sju och på den femte bilden "flyger" ett par trevliga trollkarlar kvast, eller dom är olärda så dom håller på att träna på denna mojäng, karusell kallar mugglarna det.

Andra trevliga saker som hände på lägret var bl.a. våran seniorprao ( men nu är jag och en del andra nya seniorer i Bay wash och Ag42) då vi gick omkring i skogen på ön och lekte lite lekar, tex fenderbrännboll och tufftufftufftuffplingplingplingplingtufftufftufftuffplinplinplinpling(krashpangbomwiowiowio). När vi var klara med lekandet så gick vi till betongbryggan där vi grillade grillspett till middag.

Efter många dagars kämpande hade vi tillslut lyckats hitta och vinna alla pusselbitar och de sista mycket värdefulla och magiska Ikeakristalerna till amuletten. Amuletten blev så stark att vi lyckades förinta voldermort med ändats en besvärjelse
Och det var slutet på den här delen.

1 kommentar:

  1. Sounds like fun. Dumbledore ser kul ut. :) Fina kappor. 'caravan' säger lexikonet att husvagn heter.. husbil finns inte . damp...

    SvaraRadera