22 september 2008

Hej, jag är nog Sveriges om inte värdens dåligaste bloggare, iallafall så är jag den som skriver mest sällan. Vill ni veta en sak? Ja det vill ni, Jag tänker inte skriva mer om vad som hände i somras för det är för länge sedan, Jag borde bara skriva de saker som är stora händelser i mitt stillsamma liv, ok det gör jag redan men jag borde fortsätta med det. Så min ni vill läsa någonting nytt här oftare så får ni se till så att de händer någonting spännande.<3.>Men det senaste som hände som var spännande var nog mig seniorinvigningshajk =). Den startade föra helgen (den 14 var det väl?), fredag kväll. Vi mös lite framför en film i vårt båthus. vi såg BombayDream, det var en väldigt konstig film som jag rekommenderar bara för att den var helt värdelös.strax innan filmen var slut fick vi order om att ta på flytvästar och sätta på oss varma kläder, nu var klockan närmare 23.00 tror jag. Med varma kläder klev vi ombord på den söta båten Saga för att ta oss till Kaninholmen där några ryssar höll på att ta över Sverige. i båten fick vi blivande små seniorer veta att ryssarna hade nervgas i flytande form som de skull skuta på oss med därför var det väldigt viktigt att vi behöll våra flytvästar eller skyddsvästar som det nu var på under hela kvällen annars så skulle vi dö av nervgasen. Vi fick aldrig några andledningar varför vi små scouter skulle att oss iland på ön för att möta Ryssarna eller vad vi skulle göra där, Vår käre vän som gav os instruktioner sa att vi skulle skydda angivet område, men att vi inte skulle visa oss för ryssarna om de kom eftersom vi inte hade några vapen, så allt var väldigt oklart. Men vi gjorde så gått vi kunde och låg därför gömde under buskarna till ca 01.00 då våra vapen kom i form av nervgasiflytandeformbalonger. Vi anföll Ryssarna ett par gånger men vi visste inte varför eftersom vi inte visste varför vi var där. När Ryssarna intevar i närheten av vårt angivna område försökte vi sätta upp ett tält, men varken intertält eller tältpinnar fanns det ända som fanns i påsen var yttertält och tältspik, men vi gjorde så gott vi kunde och satte uppdet som ett vindskydd där vi sov några få timmer då vi var säkra att ryssarna inte skulle komma igen.
Vid 9 eller 10 tiden på morgonen dan efter så gjorde vi ett till anfall mot Ryssarna men nu hade vi fått reda på att vi skulle hämta en väska med hemligt innehåll i deras läger, tanken var att vi skulle fått reda på det dagen innan, men det var någon "hrm" som råkade glömma säga det ombord på Saga.
Vi lyckades iallafall få tag i väskan och sedan ta oss till fastlandet med hjälp av en läckande Buster. Efter det så tog vi ett tåg till stan där vi gjorde några uppgifter bla sjunga Pippil ångstrup på finsak på sergelstorg och köpa korv med bröd med separata kvitton för korvet och brödet.

Oj Oj hela den här texten är så sjukt flummig så att man inte föstår den om man inte var med själv, men jag kan försätta ändå för de som var med på denna kulinariska resa.

Aja, vi klarade typ inga uppgifter i min grupp/patrull och fick ändats ca 90 p medan den andra gruppen fick drygt 300 p vilket resulterade till att vi fick diska hela middagsdisken som var en hel del kastruller med bränd köttfärs. Men innan vi åt middag så åkte vi hem från stan och till Ulriksdal där vi träffade några som ni inte vet vilka de var om ni inte var med. Av dem fick vi en Gps och ett snöre som vi skulle binda ihop varandra med i gruppen/patrullen. Med hjälp av Gpsen så skulle vi gå så rakt som möjligt mot angivet mål.´Vi förstog snabbt att det var den tredje av våra scoutstugor Lyan, efter ett tag kom vi fram till Lyan men då visade det sig att vi skulle gå ca 1 km till. Vi hade mött den andra gruppen nu så nu gick tillsammans när vi var mitt i skogen så stod det att vi var framme. Men vi tänkte att det inte kunde stämma så vi ringde dom som ni inte vet vilka det är och dom sa att det var fel kordinater i Gps:en så vi fick snällt gå tillbaka till Lyan där vi skulle sova.
I Lyana å t vi tacko och titta på film tills klockan var typ 04.30 sedan somnade vi i någon slags hög. Vi tittade på bla på en gammal dockfilm som jag helatiden gömmer vad den heter men det handlar i allafall om en gubbe som het Fälgen i efternamn och hans Fågel som säger " Dra mig baklänges in i fågelholken" sju gånger och hans mullvad, tillsammans bygger det än bil nu får ni se filmen själva för den är väldigt rolig. Det hände nog ingenting mera som var så där super roligt så nu skriver jag inget mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar