2 oktober 2008

Ännu dag, inte ett liv.

I mitt nästa liv skulle kag vilja vara som Nalle Puh, han är ju inte medveten att man är elak mot han, man det är ju bara för att han har grått ludd i stället för hjärna som hamnat där av misstag. Men vad gör det, han är ju så dum ändå (ungefär som fjortisar/dumma blondiner, det är bara det att dom inte har nån hjärna alls ibland och att det gråa luddet är vitt nästan gult och sitter som en höstack utanpå huvet).
Oj förlåt alla fjortisar men ibland säger många av er väldigt dumma komentarer och gör saker på ett väldigt dumt sätt. Men det finns ju smarta fjortisar också, men då blir dom inte riktigt lika mycket fjortisar.
Oj, nu undrar nog alla som känner mig ( och dom som inte känner mig) varför jag sitter och skriver om fjortisar och Nalle Puh, å jag kan svara på den, å svaret är: JAG VET INTE!
jag vet inte varför jag är på sånt här konstigt humör heller, men jag ska köpa nya akvariumfiskar snart. Jag ska åka till bromma och köpa fiskar, jag har inte varit där förut, det är sverigers största akvaributik eller den med störst utbud.
Det här är min fisk, fast hon dog faktist för ett par dagar sen, hon fick alldrig ett namn. Eller iblan kallade jag henne för Mattias barnbarn, men det är knappast ett namn, men den lilla fisken i bakgrunden därimot heter Jenny.
Den här har jag gjort själv :) ->

1 kommentar: