26 oktober 2008

Höstlov

Hej och goddag!

Nu är det vintertid, blev mörkt fort.

I går hade vi båtupptagning på scouterna. Tog moppen dit och var där vid 07.00 ungefär. Hjälpte till med att resa vaggorna för båtarna.

Det var våra fyra små söta båtar som skulle upp, Seacatarna Plasque, Squette och Hulda (Som kanske ska byta namn till Stänk, det vill jag inte) och Snobben, men hon är en J17.

Vi gjorde en massa saker på båtupptagningen, vi tog upp båtar, vi muttrade, spikade, borrade, bar kätting, bankade, alltså vi byggde hus åt båtarna och bar en kätting för att förankra bryggan tror jag.

När vi var klara med allt arbete och Sparris var väldigt sugen på Pizza så Cyklade/bilade/moppade vi till närmaste pizzeria för att käka lite. Vi var fem "små" snälla scouter som kom till den lilla pizzerian men skitiga kläder. Det fanns bara fyra platser så Robin fick sitta på en sån där utemöbelplaststol som var väldigt låg. Det var god pizza, men Oskar vill ha kebab. När vi ätit oss mätta kom jag Och Malin fram till att vi ska del pizza nästa gång!

Robin, Malin och Oskar drog till Holken när vi var klara och kl närmade sig 21, men jag orkade tyvärr inte vara kvar längre för jag hade typ feber. Nu är Malin på Teneriffa, men hon vill inte vara där :P Godnatt

Alla kölbåtar utom Hulda

1 kommentar: